Visioncoach is onderdeel van Visser & Visser accountants en belastingadviseurs en helpt u om uw onderneming commercieel en financieel sterker te maken door kennis van (innovatie-) financiering te combineren met kennis van ondernemen. Wij hebben zelfs een gediplomeerd mediator in huis, om zakelijke geschillen op te lossen.

Visioncoach is anders. Waarom? Omdat onze specialisten zelf ondernemers zijn. Omdat wij vinden dat ondernemen leuk moet zijn en geen dagelijkse “rat race”. En, omdat wij met u vooruit kijken naar hoe het ondernemen verandert. Vandaar onze naam!

Visioncoach werkt – afhankelijk van uw situatie en wensen – zowel op basis van een aantrekkelijk no cure no pay-tarief als op basis van een uurtarief of een combinatie van beide.

Onze consultants hebben elk ruimschoots 10 jaar ervaring en staan u graag vrijblijvend te woord om vast te stellen op welke manier zij voor u waarde kunnen creëren. Bel vrijblijvend met Peter Akkerman, Hans de Vries of Bert Noteboom via 0342-405 140 of mail naar resp. akkerman@visioncoach.nl, hdevries@visioncoach.nl of noteboom@visioncoach.nl.