Visioncoach is met trots onderdeel van het platform voor ondernemerschap van Visser &Visser. Samen met groep van andere specialisten onder de vlag van Visser & Visser doen wij er alles aan om ondernemers en ondernemingen te ondersteunen, te begeleiden en uit te dagen in het maken van keuzes. Dit doen we met cijfers als bron van inzicht, aangevuld met programma’s voor persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en zowel de ontwikkeling als de realisatie van organisatiestrategie. Zo helpen we ondernemers en ondernemingen altijd vooruit. Meer weten over het platform voor ondernemerschap? Klik hier.

Visioncoach is anders. Waarom? In de eerste plaats omdat onze specialisten zelf ondernemers zijn en dus als ondernemer met u kunnen praten. In de tweede plaats omdat wij vinden dat ondernemen niet alleen gaat om geld verdienen, maar het moet ook leuk blijven en geen dagelijkse “rat race” worden.

Onze consultants hebben elk ruimschoots 10 jaar ervaring en staan u graag vrijblijvend te woord om vast te stellen op welke manier zij voor u waarde kunnen creëren. Bel vrijblijvend met Peter Akkerman of Hans de Vries via 0342-405 140 of mail naar resp. akkerman@visioncoach.nl of hdevries@visioncoach.nl.